Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

XLS-Medical Fat Binder

  • Τι είναι το XLS-Medical Fat Binder ;
Το XLS-Medical Fat Binder είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με στόχο το αδυνάτισμα. Είναι με λίγα λόγια ένα ειδικό χάπι που λειτουργεί ενισχυτικά με τη διατροφή σας και δεν την αντικαθιστά, και σκοπός του είναι να φροντίσει για μια ασφαλή απώλεια κιλών.

xls medical

  • Υπάρχουν πολλά είδη χαπιών αδυνατίσματος και σε ποια κατηγορία ανήκει το XLS-Medical Fat Binder ;
Τα είδη των συμπληρωμάτων διατροφής για αδυνάτισμα είναι πολλά και εξειδικεύονται ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες, την κλινική εικόνα και τους στόχους του κάθε ατόμου. Το XLS-Medical Fat Binder ανήκει στην κατηγορία των δεσμευτών λίπους. Ως τέτοιος καλείται να δεσμεύσει το διατροφικό λίπος και να το αποβάλει με φυσικό τρόπο, με σκοπό την απορρόφηση μικρότερης ποσότητας από τον οργανισμό.
  • Το XLS-Medical Fat Binder απευθύνεται σε όλους ;
Οχι. Το XLS-Medical Fat Binder είναι ένα προϊόν που απευθύνεται σε άτομα με πρόβλημα παχυσαρκίας, ή σε υπέρβαρα άτομα με ιδιαίτερα άσχημες διατροφικές συνήθειες (μεγάλη ημερήσια κατανάλωση κακών λιπαρών) και αρκετά υψηλό ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος).
  • Τι περιέχει το XLS-Medical Fat Binder ;
Το XLS-Medical Fat Binder περιέχει το συστατικό Litramine, το οποίο βασίζεται στις φυτικές ίνες φραγκοσυκιάς. Επίσης περιέχει μια σειρά βιταμινών (βιταμίνηA, βιταμίνη D και βιταμίνη E) για τη φροντίδα του οργανισμού, ενώ δεν περιέχει καθόλου χημικές ουσίες.
  • Πότε αντενδείκνυται η χρήση του XLS-Medical Fat Binder ;
Η χρήση του XLS-Medical Fat Binder αντενδείκνυται από γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού, από άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού και από άτομα με ΔΜΣ χαμηλότερο του 18. Το XLS-Medical Fat Binder προορίζεται για άτομα με σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας.
  • Πώς χρησιμοποιείται το XLS-Medical Fat Binder ;
Το XLS-Medical Fat Binder βρίσκαται σε μορφή χαπιού. Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως των κατασκευαστών προτείνεται η χρήση του από 1 έως 3 φορές ημερησίως (3 για καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα), μετά από κάθε γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό) με τη συνοδεία ενός ποτηριού με νερό.
Να μην λαμβάνεται συνεχόμενα για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά να μεσολαβεί διάλειμμα πέντε ημερών τουλάχιστον πριν από την εκκίνηση νέου κύκλου θεραπείας.
  • Πόσο θα μου κοστίσει μια θεραπεία ;
Η διάρκεια λήψης του XLS-Medical Fat Binder εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και αρχικά φυσικά από την κλινική κατάσταση του ατόμου καθώς και τους στόχους που έχει θεσπίσει και θέλει να επιτύχει. Επίσης εξαρτάται από την ανταπόκριση του οργανισμού του, από το αν ακολουθεί προσεγμένη διατροφή ή αν ασκείται.


ΠΗΓΗ: http://adinatisma.net


Το www.naturepharm.gr προτείνει:   
Τώρα πια μπορείτε να βάλετε στοίχημα για τα κιλά που θα χάσετε! Δεσμεύει το λίπος. Λαμβάνεται αμέσως μετά το γεύμα σας!
Νέα οικονομική συσκευασία με 180 ταμπλέτες!

1381186_535654443194140_832205508_n